Daca ai comandat un produs de pe www.uniqueacademy.ro, iar livrarea nu corespunde descrierii si specificatiilor mentionate pe site, sau produsul a suferit modificari din cauza transportului, poti returna produsul si vei primi banii integral inapoi.

RETURNAREA PRODUSELOR

In cazul in care ai comandat un produs destinat productiei alimentare (colorant, faina, decor comestibil, pastai vanilie, etc) de pe www.uniqueacademy.ro, iar produsul a a fost livrat in starea sa initiala, returnarea nu se accepta deoarece este considerat hazard alimentar.

Se pot returna produse non-comestibile care nu au fost desfacute din ambalajul original si nu au fost folosite (ambalaje macarons, mulaje silicon, matrite, decor non-comestibil, etc.). Costul de curierat pentru returnarea produsului este suportat de client, iar restituirea pretului produsului se face dupa ce se constata starea acestora.

De asemenea, restiruirea banilor pentru produsul/produsele returnat se poate face DOAR in contul bancar al clientului, prin transfer bancar, indiferent daca pentru comanda plata a fost facut cu numerar, transfer bancar sau card.

ANULAREA COMENZII

Comanda se poate anula inainte de trecerea ei in stare finalizata. In cazul in care doriti sa anulati comanda dupa ce aceasta a fost finalizata si pusa la curier, ne rezervam dreptul de a retine o parte din pretul achitat la momentul plasarii comenzii pentru a acoperi costurile de curierat si ambalare.