LANSARE DE CARTE

„RETETA DULCE A SUCCESULUI”

București, 29 noiembrie 2023

Un Eveniment mult asteptat unde va veti intalni cu Andreea si colaboratorii ei

Lansarea cărții va avea loc pe 29 noiembrie 2023 (17.00-22.00) Ibis Styles Bucharest City Center, str. Stirbei Voda 146 în București, în cadrul unui eveniment amplu unde vor fi prezenți colaboratorii și mentorii Andreei Andrei, cei care de-a lungul timpului i-au fost alături în drumul ei spre succes:

Locatia va fi anunțată la o data ulterioară, urmând a fi aleasa pentru a putea acomoda toate persoanele înscrise ca participanți la lansarea de carte.

Ce se va întâmpla la lansarea de carte:

  • Andreea Andrei va prezenta experiența ei în domeniul antreprenoriatului și va face o sumarizare a informațiilor pe care le veți putea găsi în carte
  • Fiecare dintre colaboratorii Andreei va avea câte o prezentare a propriului domeniu cu aplicațiile specifice în drumul spre succes al Andreei
  • Sesiune de Q&A în care Andreea va răspunde la întrebările celor din sala
  • Sesiune de networking între participanții la lansarea de carte
 

 

CE VEI DESCOPERI ÎN ACEASTĂ CARTE

Inspiratie si motivatie

Fiecare capitol al acestei cărți este plin de povestiri inspiraționale care îți vor alimenta pasiunea pentru antreprenoriat și îți vor oferi energia necesară pentru a-ți urma visurile.

Ghid practic pentru afaceri de succes

Fie că ai în plan să îți lansezi o afacere în vânzări online, în retail sau în cofetărie, ori pur și simplu îți dorești să-ți dezvolți afacerea existentă, vei găsi strategii practice, sfaturi și tehnici care să te ajute să iei deciziile potrivite.

Lecții valoroase

Descoperă învățămintele pe care Andreea le-a acumulat pe parcursul călătoriei sale antreprenoriale și cum le poți aplica în propriul tău drum către succes. Află cum să eviți greșelile comune și să profiți de oportunități unice.

Cartea "Rețeta dulce a succesului" de Andreea Andrei

Inspiratie pentru femeile antreprenor

Cartea „Reteta dulce a succesului” este dedicată femeilor antreprenor începătoare, care se străduiesc să-și construiască propria afacere și să devină lideri în domeniul lor. Aici vei găsi povestea unei femei puternice și determinate, care a reușit să depășească obstacolele și să obțină succesul dorit.

Nu lăsa ocazia să treacă pe lângă tine!

Achiziționează cartea „Reteta dulce a succesului” astăzi și pregătește-te să-ți transformi visele în realitate!