Concurs cu premii – 21.03.2022 – 15.04.2022

Perioada desfasurare: 21.03.2022 ora 0.00 – 15.04.2022 ora 14.00

Concurs cu Premii - Unique Academy

Reguli de participare:

La fiecare comandă în valoare de minim 300 de lei (exclusiv transport), plasată pe site-ul nostru www.uniqueacademy.ro (produse sau cursuri ), primiți un număr de participare la extragerea live ce va avea loc vineri 15.04 la ora 15:00 pe pagina de Facebook prin random.org .

Se acorda cate un numar de participare la concurs pentru fiecare comanda care respecta regulile de mai sus, un utilizator putand avea unul sau mai multe numere de participare.

Premii acordate:

Premiul 1 : Planetar Kitchen Aid 4,8 litri

Premiul 2 : Robot multifunctional Biovita 6 litri

Premiul 3 : Curs online Cozonac

Le veți primi la fix înainte de Paște să vă puteți folosi de el !

Mod de alocare numere tombola

Pentru fiecare comanda de 300RON (exclusiv transport), utilizatorul va primi pe e-mail un numar unic de inregistrare la tombola. Un utilizator poate avea mai multe numere de tombola daca are in perioada concursului mai multe comenzi care respecta regulamentul.

Drept de participare

Pot participa la concurs persoane fizice cu varsta peste 18 ani, care nu sunt colaboratori sau angajati ai Unique Cake SRL, si nu sunt rude de gradul 1 ale angajatilor si colaboratorilor Unique Cake SRL.

Validarea castigatorilor

La extragerea online vor fi extrasi 3 castigatori si 2 rezerve, care vor putea fi folosite in situatia in care unul dintre castigatori nu poate fi validat.

Un participant NU poate castiga 2 premii, daca ambele numere ale unui participant vor fi extrase la tombola, doar primului dintre ele ii va fi alocat premiul corespunzator, cel de-au doilea premiu va fi alocat uneia dintre „rezerve”.

Participantii trebuie sa furnizeze adrese de livrare de pe teritoriu Romaniei pentru livrarea premiului.

NU livram premii in afara teritoriului Romaniei, si daca un castigator nu poate furniza o adresa de livrare din Romania, va pierde premiul care ii va fi alocat unei „rezerve”.

Vă urez succes si vă rog să distribuiți pentru a ajunge și la alți pasionați de prăjiturit cărora le-ar prinde bine un ajutor in perioada asta !

Comandă aici : www.uniqueacademy.ro